Ik ben Simone Anderson en ik werk sinds kort in de praktijk van Aly Mulder. Zij is mijn (schoon-) moeder, lerares en ook mijn vriendin. Zij heeft mij geholpen mijn weg weer terug te vinden, de vele malen dat ik hem kwijt was, altijd open en eerlijk. Het heeft even geduurd voordat ik kon zien waar deze naartoe gaat. Ik besefte dat ik tegen mezelf aan het vechten was. Dit besef groeide en groeit nog steeds en mijn weg wordt duidelijk en helder:

Helpen? Met de hulp vanuit de onzichtbare wereld.Met hulp van hen, die ons lief hebben.

En dit mag ik doen door kaarten te leggen; de kaarten van Mlle Lenormand. Met behulp van de kaarten mag ik zien, wat nu belangrijk voor u is. Waar u vastloopt, en waar uw weg naartoe kan gaan. Antwoorden op uw vragen en waarschuwingen die nodig kunnen zijn zodat u aan het volgende kruispunt van uw leven uw geluk niet hoeft te missen. Waanneer u pijn en verdriet voelt, of onbegrip voor wat in uw leven gebeurt, vertellen de kaarten mij hoe u uw weg weer kunt vinden. De kaarten laten zien hoe het in elkaar zit, en als u twijfelt, kunnen ze uw twijfel weg nemen zodat u bewust kunt worden en een keuze kunt maken. De kaarten werpen licht in het donker op soms verrassende wijze. Ze kunnen het verleden verhelderen, een glimp van de toekomst laten zien en vooral het leven van nu verlichten.

Als ik de kaarten voor u leg, dan bent u belangrijk, uw vragen, uw hoop, uw twijfels en uw belangstelling voor de mooie dingen die voor u in het verschiet liggen. De kaarten zijn voor mij vaak een mysterie, zij geven lang niet alles prijs. En dat is ook goed zo. Ze zijn de sleutel voor de deur naar een ander, misschien wel nieuw, leven; wellicht omdraaien mag u de sleutel zelf en ook de deur openen.Ook werk ik met hypnose. Hypnose is een bewustzijnstoestand die men ook trance noemt. Trance opent de deuren naar het onbewuste en geeft toegang tot de verborgen gebieden van uw diepste zijn. Daar waar oorzaken verborgen liggen, maar ook verklaringen voor bijv. angsten, of vervelende emoties waardoor men niet meer kan functioneren. Misschien pas geleden gebeurt of ver weg in het verleden over de grenzen van tijd en ruimte heen. In de diepere lagen van uw onbewuste liggen ook de schatten, de hulpbronnen voor u, die herontdekt kunnen worden. U moet wel toestemming ervoor geven, om deze schatten te kunnen vinden. Dat kunt u doen door bijvoorbeeld te kiezen voor hypnotherapie.

Als u zich belemmerd voelt door angst, of een onbegrijpelijk heftige emotie, of u keert steeds weer terug naar dezelfde hinderlijke gedachtegang, u voelt zich onzeker, minderwaardig, erg verdrietig of wel erg boos, u voelt zich niet lekker in uw lijf, de pijn op de borst, de steen in uw maag, de krop in de keel, u voelt zich niet goed maar u weet niet zo goed wat het is, of u voelt misschien wel helemaal niets en hebt daar last van, of u wilt stoppen met roken of andere vervelende gewoontes, dan is Hypnose een keuze die u kunt maken om u weer beter te gaan voelen. U kiest voor genezing als u het innerlijke proces start.

Hypnose werkt als een reis door het binnenste van uw geest, de wereld van kleuren, symbolen, dromen, soms herinneringen zoals in een film. Het verstand mag even pauzeren en het onbewuste kan dan zijn werk doen. Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. U moet aan u zelf willen werken, soms is dat confronterend en vaak onverwachts, soms emotioneel en vaak bevrijdend, soms verhelderend en vaak begrijpend, er is heel veel mogelijk. Na een hypnosesessie werkt het proces onbewust door en u kunt het gevoel hebben alsof u hard gewerkt hebt, net als na een nacht heftig gedroomd te hebben, en u gaat zich beter voelen. Soms hebben mensen het gevoel dat er heel weinig gebeurd is in een sessie, en na een tijdje voelen ze zich steeds beter, en hebben zij hier geen verklaring voor.

De oplossing voor ieder probleem ligt in de mens zelf, is een uitspraak van Milton Erickson, de grondlegger van de moderne Hypnotherapie. Veel te vaak zien mensen niet meer hoeveel goede kwaliteiten ze hebben, hoeveel kracht en liefde ze in zich dragen. Ze zijn vergeten hoe bijzonder en speciaal ze zijn, en hoe trots ze op zichzelf kunnen zijn. Deze kracht ligt in ieder mens zelf, daar ben ik het met Milton Erickson eens, en ik begeleidt u graag op deze reis

Voor meer informatie kijk op www.simoneanderson.nl .

U kunt een afspraak bij mij maken in de praktijk van Aly Mulder.

Telefoon 045-5251526

Veel licht en liefde

Simone Anderson.